Betting på Premier League

Det er ingen liga i verden som nordmenn liker like mye som Premier League. Storbritannias toppliga har alltid vakt stor interesse og den har eksplodert videre med den norske stjernen Ole Gunnar Solskjær som manager for Manchester United. Derfor er det ikke veldig rart at det i spillverdenen er Premier League som tiltrekker seg flest norske spillere til spillselskapene. Hvis du vil komme i gang med tippingen din på britisk fotball, kan du velge et spillselskap og motta en oddsbonus. Da er du klar til å oppdage alt om å betting på Premier League.

Sportsbook
Features
Bonus
Rating
Bet Now
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK

Få en oddsbonus for sport

Når du blir ny kunde hos et spillselskap, har du muligheten til å motta en odds bonus. Nøyaktig hvordan den er designet varierer avhengig av hvilket spillselskap du har å gjøre med. Generelt kan du motta en innskuddsbonus. Et standard bonusnivå er 100% opp til 1 000 kroner, men det er høyere bonuser på noen spillsider. Du kan bruke bonusen din til å utforske Premier League-kampene som vil gi deg en god mulighet til å finne morsomme odds og markeder.

Live-spill på Premier League

I dag foregår omtrent en tredjedel av all innsats live. Årsaken er at mange spillere synes det er mer interessant og spennende å satse live. Med unike markeder og konkurransedyktige odds er det noe for alle typer spillere. Du kan for eksempel satse på hvem som blir neste målscoreren eller hvor mange frispark det vil være i andre omgang. Forsøk å være rask i beslutningen, da en situasjon kan endre kampbildet og oddsen dramatisk. Et tips er å ta hjelp av statistikken som er tilgjengelig. Det vil hjelpe deg å få fakta som gjør innsatsen din enklere.

Legg inn spill før sesongstart

Premier League-sesongen starter vanligvis i slutten av august. Men allerede før premieren er det en mulighet til å satse på Premier League. Du kan satse på hvem du tror vil vinne ligaen eller hvilke fire lag som kommer til Champions League. Bunnkampen er også interessant å spille for det er tre lag som forlater serien og får spille i Championship neste sesong.

Videre er det også muligheten for å tippe på meritter for de forskjellige spillerne i ligaen. Sats på hvem som blir toppscorer eller hvem som gir flest assister. Et annet populært marked er å tippe på hvilken trener som blir sparket først. Alternativene er dermed mange selv før serien til og med har startet.

Betting på Premier League

Premier League-markeder

Når du plasserer et spill på Premier League, er det mer enn hundre alternativer på hver kamp. Til tross for dette er 1X2 fortsatt det vanligste markedet for deg som spiller. Hvis det er et lag som ser ut til å vinne overlegent, kan det være verdt å spille med handicap-alternativer som kombinerer innsatsene dine. I dag lar de fleste deg plassere kombinasjonsspill, noe som betyr at du kan ha flere markeder fra en og samme kamp.

Cash Out er også en viktig del av PL-spill. Det betyr at du trekker ut noe av gevinstene før kampen er over. Det er ikke mulig å få hele overskuddet, men en del av det. Hvis du for eksempel tror at innsatsen din ikke vil gå inn, kan du ta ut en del av pengene tidlig og dermed få en del av overskuddet. Hvis du derimot vil ha hele overskuddet, må du vente til det endelige signalet. Derfor bør du bare bruke Cash Out når du tror du vil tape.