Esport betting – høyeste odds og de fleste markeder

Ingen idretter har vokst mer enn Esporten har gjort de siste ti årene. Dette merkes tydelig i norske spillselskaper som investerer mer og mer i Esport-spill. CS: GO, LoL, Starcraft II og flere andre alternativer er tilgjengelige for deg i dag. Sats på alt fra de største Major-turneringene til treningskamper mellom semi-profesjonelle lag. Esportsverdenen er så stor at det er flere forskjellige nivåer, men det er ganske tydelig at eliten er det folk flest blir tiltrukket av. Derfor er det mye du kan oppdage ved å satse på Esport, og en god måte å starte er å motta en oddsbonus. Det gir deg perfekte forhold for å utforske alt som har med Esport betting å gjøre.

Sportsbook
Features
Bonus
Rating
Bet Now
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK

Esport med en bonus

Som du sikkert vet, kan du som ny kunde hos et spillselskap ofte motta en bonus for sportsspill. Vanligvis får du ditt første innskudd matchet opp til et visst beløp. Det vanligste er 1000 kroner, men noen ganger kan du få mer enn det. Bruk odds bonusen til å satse på hvilken Esport du ønsker. Spillselskapene lar alle medlemmer fritt velge hvilke markeder de vil bruke bonusen på. Det eneste du trenger å følge med på er minimumskravet for odds og omsetning. Hvis du vet dette, vil det aldri være noen problemer når du mottar en bonus.

Stream kampene på Twitch

En stor fordel med Esport er at det er gratis å se på. Plattformen Twitch sender i utgangspunktet hele Esport, noe som betyr at du kan se den gratis der. Alt som kreves er at du registrerer en konto og så har du tilgang til hele Esport. Noen spillselskaper har også valgt å streame forskjellige arrangementer. Da slipper du heller å betale noe for å se underholdning i verdensklasse. Det er mange som er sultne på dette, spesielt de som satser live på sport. Strøm kampen og plasser spill live, en vanskelig å slå kombinasjon.

CS: GO er stort i Norge

Selv om det tok litt tid, har Norge nå endelig produsert virkelig store stjerner. For eksempel er Håvard “Rain” Nygaard rangert som en av verdens beste innen Counter Strike Global Offensive. Andre store spillere er Morten “ZEVES” Vollan, Jørgen “Cromen” Robertsen, Joakim “Jkaem” Myrbostad og Ruben “RUBINO” Villarroel. Matchvinner er et vanlig marked i CS: GO. Det er også vanlig å satse på antall kart. I CS: GO avgjøres en kamp i det beste av tre kart. Hvis det er en finale- eller play-off-kamp i en større turnering, hender det at det i stedet er den beste av fem kamper.

Esport betting - høyeste odds og de fleste markeder

Andre Esports i Norge

Bortsett fra CS: GO, er det mye mer å oppdage i Esports verden. For eksempel er Starcraft II, Dota 2, Overwatch, FIFA, NHL, NBA 2K, Rocket League og mange andre alternativer tilgjengelige fra norske spillselskaper. Jo større kamp eller konkurranser, jo flere alternativer er det når det gjelder markeder. Avhengig av sport, varierer også markedene. I Dota 2 og Overwatch, for eksempel, er det lignende markeder som i CS: GO. I FIFA handler det for eksempel om de samme markedene som en vanlig fotballkamp, ​​mens NHL fra EA Sports har klassiske hockeymarkeder. Finn riktig Esport for å maksimere sjansene dine for å satse. Sørg for å også lese om formen til laget og spillerne, så vel som tidligere møter og eventuelle skader før du satser. Spillselskapene har tilgjengelig statistikk som kan leses.