Odds Bonus – Få en sportsbonus i dag

Norske spillere som vil starte på beste måte med et spillselskap gjør det best med å motta en odds bonus. Det er hundrevis og hundrevis av bonuser tilgjengelig på det norske markedet i dag. En oddsbonus kan komme i mange forskjellige former og ikke bare når du registrerer deg. For å gjøre det lettere for deg, tenkte vi at vi ville forklare de forskjellige bonusene som er tilgjengelige for sport. Da har du det lettere å finne en bonus som passer deg.

Sportsbook
Features
Bonus
Rating
Bet Now
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK

En velkomstbonus er standard

Den vanligste bonusformen som en norsk spiller vet om, er velkomstbonusen. Dette betyr at et spillselskap matcher ditt første innskudd. Hvor mye avhenger av hvilken side du har valgt, men mellom 100 – 1000 kroner kan betraktes som standard på det norske markedet. Da dobler spillselskapet innskuddet ditt opp til det nevnte beløpet. For eksempel, hvis du har en 200% bonus opp til 1000 kr, er det tilstrekkelig at du gjør et innskudd på 500 kr. Da får du 1500 til å spille, noe som gir deg en god start på innsatsen.

Risikofrie spill fjerner all risiko

En type bonus hos norske spillselskaper er risikofri spill. Dette betyr at du bruker innskuddet ditt til å investere i et marked. Skulle dette markedet ikke komme inn, vil du få pengene tilbake fra spillselskapet. Dermed spiller du uten risiko = risikofritt spill. Mange norske spillere bruker denne bonusen når de føler at noe vil skje som spillselskapene savner. Det er ingen direkte poeng å bruke din risikofri innsats på en kamp med lav odds. I stedet oppfordres du til å satse sikkert når du plasserer din andre innsats etter å ha mottatt pengene tilbake fra innsats.

Økt odds på kamper

Noen kamper tilbys økte odds på. Da får du en odds som faktisk gjenspeiler sannsynligheten for at innsatsen din går inn. For eksempel vil Molde møte et divisjon 2-lag i cupen. Oddsen på 1.05 på seier har ingen verdi. Men noen bettingselskaper hever oddsen til betydelig bedre spillverdi. Dermed er det betingelser for å spille på favoritten, men med odds på net som appellerer til deg som spiller. Husk å sjekke reglene og vilkårene slik at du vet hva som gjelder oddsen din.

Lojalitetsbonuser for lojale spillere

En annen bonus hos spillselskaper er lojalitetsbonusen. Da får du en belønning som takk for at du er lojal mot et visst spillselskap. Dette kan være reise, elektronikk og billetter til fotballkamper i Premier League og mer. Du kan vinne dette gjennom forskjellige konkurranser. Det er også mulig å få oddsbonuser og andre ting når du er en lojal spiller. Hvert spillselskap har en annen utforming av lojalitetsbonusene, men det er alltid tydelig informasjon. Hvis du er usikker på hva spillnettstedet tilbyr, er det alltid muligheten til å skrive til kundeservice.

Odds Bonus - Få en sportsbonus i dag

Cashback på tapene dine

En annen bonus norske spillere har tilgang til er cashback. Dette betyr at du får tilbake en viss prosentandel av det du mistet. Noen tilbyr 5% cashback mens andre er så rause at de gir 25%. For eksempel, hvis du har en cashback på 20% og taper 1000 kr, får du 200 kr tilbake. Noen ganger er det som bonuspenger, men noen ganger kan du trekke dem direkte. Uansett er det en veldig attraktiv cashback bonus,

Sjekk vilkår og betingelser

Når det gjelder oddsbonuser, er det viktig å ha kontroll over regler og betingelser. Det du vanligvis trenger å sjekke er minimumskravene for odds og omsetning. Hvis du har kontroll over dette, vil det gå bra for deg i spillet ditt.