Asian Handicap – betting med asian handicap

I Asian Handicap brukes ingen uavgjort, og dermed er det bare to forskjellige utfall på et spill. Før kampen starter tildeler bettingselskapene et handicap som laget starter med. På denne måten blir det mer interessant å spille i kamper selv om det er en klar favoritt.

 Mange av de profesjonelle spillerne i dag bruker asian handicap. Dette fordi de kan satse litt høyere fordi det er lettere å finne odds på riktig nivå som ikke er for høye eller for lave. Fordi asian handicap også gir spillerne muligheten til å plassere litt større innsats med potensial til å få innsatsen tilbake i tilfelle forskjellige utfall, selv om de ikke ville vinne. Dette er ikke mulig med andre handicap som europeisk handicap eller tradisjonell 3-veis handicap. Derfor er også asian handicap forbundet med mindre risiko, noe som er en av grunnene til at mange velger asian handicap.

Sportsbook
Features
Bonus
Rating
Bet Now
1
100% opptil 5.000 kr
2
5 x 20 EUR gratisspill
3
100% opptil 3000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK

Hva er egentlig Asian Handicap?

Den populære spillformen kan føles litt komplisert ved første øyekast, men etter en stund vil du mestre den. Ta deg tid til å lære systemet også fordi det er et veldig bra system for de som liker å satse mye. Asian Handicap kommer som navnet viser fra det asiatiske spillmarkedet og gjelder for fotball.

Den store likheten mellom asian handicap og andre handicaps er at du spiller ett handicap som gir et lag en fordel. Men det som gjør asian handicap unikt, er at det kan gå ganske greit opp. For eksempel kan du spille -2,5 på vanlig handicap, men i asian handicap kan du spille -2 eller -3. Hvis resultatet blir jevnt, vil du få pengene tilbake.

For eksempel kan du spille Liverpool som vinner -2, og Liverpool klarer å vinne med nøyaktig to mål. I følge dette eksemplet får du pengene tilbake, men hvis du spilte -2,5, ville du ha tapt hele innsatsen. Det er den største forskjellen med asian handicap. Av denne grunn tør du kanskje satse litt mer på -2 enn du ville gjort hvis det hadde vært -2,5. Derfor er Asian Handicap perfekt for de som vil investere mer.

Flere fordeler med Asian Handicap

Det er mange fordeler med å spille Asian Handical. Du får en mye større fordel over spillselskapenes margin og kan få både halvparten og hele innsatsen tilbake. Dermed tør du ofte å satse litt mer, noe profesjonelle spillere setter pris på. Men fremfor alt er asian handicap perfekt når det er en klar favoritt. Hvis Molde for eksempel tar imot den siste mannen i Eliteserien hjemme, vil oddsen være veldig lav. Men ved å spille med et asian handicap, vil du i stedet få oddsen veldig høy. Dette er noe som anbefales når det er en overlegen motstander.

Ulempen med asian handicap er at utvalget av markeder ikke er så stort som i andre typer spill. Asian handicap er kompatibelt med fotball, men rekkevidden er langt fra likt. Samtidig blir det ofte vanskeligere å finne odds som spillselskapene har feilvurdert. Dette er fordi oddsen endres og justeres i henhold til hvordan markedet ser ut og hvordan andre spiller i stedet for hva bookmakeren faktisk tror vil skje.

Ulike tiltak med Asian Handicap

De som ønsker å satse med Asian Handicap har mange muligheter. Hvis det står 0,0, er det nøyaktig det samme som uavgjort. Dette betyr at du får pengene tilbake ved uavgjort. Samtidig har det en tendens til å gi bedre odds.

Men det vanligste er å bruke asian handicap hvis det er en klar favoritt som vi beskrev i eksemplet ovenfor. Asian handicap kan også brukes i live betting for de som ønsker det. Prinsippene er helt identiske som før kampstart. Hvis du ikke har prøvd asian handicap, kan du gjøre det i dag og legge merke til selv hvordan oddsen blir betydelig høyere for deg.