Betway

Hvordan vinne på betting?

Har du lyst til å begynne med online spill, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Her kan du få noen smarte tips og informasjon om odds og betting!

Noen tips om tipping


Det er bedre å spille på nett enn andre steder på grunn av ekstra bonuser og større konkurranse, som gjør at du får bedre tilbud når du velger nettspill. Det kan være lurt å benytte seg av forskjellige sider på nett slik at du kan spare mer ved å bruke velkomsttilbud, gratisspinn og andre ting du får som ny kunde på nettsider. Her er det lurt å sette inn det maksimale beløpet man får innskuddsbonus på. På den måten holder pengene lengre og man får mest mulig ut av det man betaler.

Med et enkelt søk på nettet kan du finne de sidene som har de beste oddsene, og starte derfra. Det kan være lurt å føre et regnskap over pengene slik at du vet hvor mye du kan bruke og hva du vinner. Synes du det er kjedelig så kan man tenke på at det ihvertfall ikke er noe moro å satse for mye og deretter sitte igjen med ingenting på bankkontoen! De som spiller seriøst er avhengig av å ha full kontroll.

Hvordan vinne?


For å vinne på nettspill må man tenke smart og satse. Husk likevel å aldri spille for penger du ikke har. Når man driver med online spill er det stor sjanse for at man taper mer enn man vinner og har skikkelig uflaks, så det er noe man må være innstilt på. Ikke begrens deg til bare en spillaktør. Sørg for at du får benyttet deg av alle tilbud og ikke glem å sjekke oddsen hos flere av selskapene hvis målet er å tjene penger. Utenlandske sider er som oftest bedre enn de statlige norske sidene på flere måter, og de har også en høyere tilbakebetalingsprosent.

Hva burde du spille på?


Det viktigste for å lykkes med online spill er å satse på noe du selv kan og og har interesse for. Du trenger ikke å gi opp selv om du ikke sitter med veldig mye kunnskap. Det kan være vel så bra å være en god matematiker og sjekke på de forskjellige sidene hvem som har best sannsynlighet for å vinne. Det å kunne tenke smart er det aller viktigste.

Her finner du en liste over de beste sidene:

Oddsselskap Odds Bonus Gå til...
Betsafe 100% oddsbonus opptil 4000 kr ekstra Betsafe
ComeOn 100% opp til 5000 kr ComeOn
Betsson 100% opp til 5000 kr Betsson
Redbet 2 gratisspill på 100 kr Redbet
NordicBet 100% opp til 4000 kr Nordicbet
Betway gratisspill 300 kr Betway
Unibet 200% opp til 1000 kr Unibet
folkeautomaten
100% opp til 500 kr folkeautomaten
Scandibet 100% opp til 1000 kr Scandibet
Expekt 100% opp til 3000 kr Expekt
Mobilbet 100% opp til 2000 kr Mobilbet
Exclusivebet 100% opp til 1000 kr Exclusivebet
888sport Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR
888sport
10Bet 50% opp til 1000 kr
10Bet
Redkings 100% opp til 1000 kr + 50 kr gratis
Redkings

Odds på nett   Hvordan vinne på betting?